RejsRejsRejs » Rejsemål » Europa » Østrig » Golf i Tyrol – sommer på greenen
Østrig

Golf i Tyrol – sommer på greenen

Østrig - golf - rejser
Sommer i Tyrol er ikke kun en folkekær film med Dirch Passer – det er også en oplagt idé til en golfferie. Østrig har over 170 golfbaner og er siden udnævnelsen som "Undiscovered Golfdestination of the Year" tilbage i 2005 blevet en foretrukken destination for golfentusiaster.
Skodsborg banner Tropical islands Berlin princess cruises banner

Golf i Tyrol – sommer på greenen er skrevet af Jens Skovgaard Andersen.

Østrig - Kitzbühel Tyrol - landskab golfrejse - rejser

Landets bedste golfbaner

Det er en ganske særlig oplevelse at gå rundt i den friske luft med Alperne som bagtæppe for et spil golf. Uanset om du er begynder eller golfstjerne, er der store oplevelser i vente på en golfrejse til Østrig.

I delstaten Tyrol ligger der 21 golfbaner, der byder på forskellige terræner og sværhedsgrader. De har dog alle det til fælles, at de er beliggende i smuk østrigsk natur. Så der er rig mulighed for udfordrende golf i Tyrol.

Golf Eichenheim, der ligger i Kitzbühel for foden af alperne er et oplagt valg. Golfbanen blev i 2015 kåret som landets bedste. Stedets 18-hullersbane byder på en varieret oplevelse for enhver garvet golfspiller.

Når du ikke befinder dig på banen, kan du passende forfine dit drive på Eichenheims driving range eller købe dig fattig i golfudstyr i den professionelle golfbutik.

Du kan også bare slappe af på det skønne tilhørende hotel. Her kan du komme helt ned i gear i den prisbelønnede spa, som stedet også bryster sig af.

Banner rejsekonkurrence

Golf i naturskønne omgivelser i Tyrol

Et andet godt sted at spille golf i Tyrol er Golf Club Achensee. Det er den ældste golfklub i Tyrol og en af de først etablerede i Østrig i det hele taget.

Golfklubben er beliggende i smukke omgivelser mellem de storslåede Karwendel-bjerge og søen Achensee. Banen er gradvist blevet forbedret og opgraderet, så den nu er en af Europas bedste.

Golf Club Achensee byder på en god 18-hullersbane, en driving range og en anerkendt golfskole. Der er ikke et hotel tilknyttet golfklubben. Det kan dog anbefales at bo på det skønne 4-stjernede Hotel Sonnenhof under dit ophold for at få den ultimative oplevelse.

Hotellet ligger kun 400 meter fra banen. Det har både fint indrettede værelser og en skøn gourmetrestaurant, der giver god mulighed for at få ladet op mellem golfrunderne.

Østrig - zillertal tyrol specialrejser - rejser golf

Afslapning og aktiviteter i Tyrols natur

Foruden golf er Tyrol også kendt for sine gode vandre- og cykelruter i det smukke terræn samt spa-og wellness-faciliteter. Dem kan du med god grund udforske, når du ikke er aktiv på golfbanen.

Tyrol og andre dele af Østrig byder derudover på andre aktiviteter for både børn og voksne af forskellig aktivitetsniveau: Badeferie, cykelferie, kulturferie, daseferie, gourmetferie – Østrig har det hele. Du kan sagtens tage resten af familien med til golf i Tyrol – også hvis de hellere vil lave noget andet.

Se meget mere om Østrig som rejseland her

Gute reise og knæk og bræk!


Vidste du: Her er 7 oversete mad-oplevelser du skal prøve i Østrig 

7: Gourmet i 3,000 meters højde på Ice Q restaurant i Tyrol
6: Spis ost på oste-gaden i Bregenzerwald ved Vorarlberg
Få nummer 1-5 med det samme ved at skrive dig op til nyhedsbrevet, og kig i velkomstmailen:

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Om forfatteren

Jens Skovgaard Andersen, redaktør

Jens er en glad rejsenørd, der har rejst i over 60 lande fra Kirgisistan og Kina til Australien og Albanien. Jens er uddannet i Kinastudier, har boet i Kina i 1½ år og er medlem af De Berejstes Klub. Han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som rejseleder, foredrag, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jens går ofte efter steder, hvor der også er mulighed for at se en god fodboldkamp i selskab med andre inkarnerede fans og har en særlig forkærlighed for Boldklubben FREM, hvor han sidder i bestyrelsen. For de fleste er det oplagt at se op til Jens (han er knap to meter høj), og så er han 14-dobbelt mester i TV-quizzen Jeopardy og stadig single, så hvis du ikke kan finde ham ude i verden eller på et fodboldstadion, kan du nok finde ham ude at turnere i det københavnske quiz-miljø.

Tilføj kommentar

Kommentér her

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Rejsetilbud

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.